Blog

Salmonella, Listeria, e.coli – kluczowe zagrożenia mikrobiologiczne w branży spożywczej
Kontrola środowiska produkcyjnego Badanie obecności takich mikroorganizmów jak Salmonella, Listeria, E.coli i co za tym idzie bezpieczeństwo żywności to fundament ...
Pobieranie próbek – jak? czym? Kiedy?
Wewnętrzna analiza mikrobiologiczna w zakładach produkcyjnych przestaje być jedynie dodatkowym środkiem podnoszącym bezpieczeństwo żywności – dziś coraz częściej staje się ...
Testy mikrobiologiczne
Jeśli zastanawiasz się nad wprowadzeniem kontroli wewnętrznej do swojego zakładu, ale nie posiadasz w pełni wyposażonego laboratorium, to nie musisz ...
Webinar dla branży mięsnej – 18.03.2025
Dlaczego mięso się psuje? 18 kwietnia, we współpracy z dr hab. Łukaszem Łopusiewiczem z Akademii Ekonomiczno-Humanistycznej w Warszawie, mieliśmy przyjemność ...
Kontrola jakości to bezpieczna żywność!
Czym jest kontrola jakości i bezpieczeństwo żywności? Wewnętrzna kontrola jakości w zakładach produkujących żywność, to bardzo istotny element utrzymywania wysokich ...




