Webinar BIOING – bezpieczna produkcja żywności.

22.07.2024 godzina 10:00.

Formularz zgłoszeniowy znajduje się na dole strony.

Zapraszamy na wyjątkowy webinar poświęcony nowoczesnym technikom identyfikacji i kontroli patogenów w przemyśle spożywczym. Dowiedz się, jak chronić swoje produkty i zapewnić bezpieczeństwo konsumentom dzięki sprawdzonym metodom i narzędziom.

Każdy z uczestników otrzyma za uczestnictwo certyfikat potwierdzający udział oraz prezentację w formacie PDF.


Identyfikacja i charakterystyka głównych patogenów: Listeria, Salmonella, E.coli. Odkryj różnice między metodami klasycznymi a nowoczesnymi rozwiązaniami, takimi jak nasz system Elisa oraz zestaw identyfikacji gatunków 10 gatunków bakterii Listeria

Naucz się tworzyć skuteczny harmonogram pobierania próbek. Zrozum, jakie elementy są kluczowe dla skutecznego monitoringu i kontroli.

Interpretacja wyników i podejmowanie decyzji na ich podstawie. Naucz się, jak prawidłowo interpretować wyniki badań. Podejmuj świadome decyzje na podstawie zebranych danych, aby minimalizować ryzyko kontaminacji.

A także sugestie naszych poprzednich uczestników

~„Na pewno moim ciekawym tematem jest przedłużanie terminów przydatności na podstawie badań z akredytowanego laboratorium zewnętrznego”

~„Czy rzeczywiście brak bezpośredniego nawiązania do odpowiedniego ISO w specyfikacji wymazówek może wykluczyć je z użycia?”



Swoją wiedzą i doświadczeniem podzieli się z nami dr hab. inż. Łukasz Łopusiewicz. Jego główne obszary zainteresowań naukowych to wykorzystanie surowców roślinnych do rozwoju bioaktywnej żywności funkcjonalnej i dodatków do żywności. Jest autorem i współautorem ponad 100 publikacji naukowych oraz wystąpień na konferencjach międzynarodowych i krajowych. Prowadzi badania, które nie tylko dostarczają nowej wiedzy, ale także dostarczają praktycznych odpowiedzi na potrzeby rynku. Stawia na współpracę z partnerami przemysłowymi, uczestniczył w 8 projektach (polskich i europejskich) oraz był kierownikiem grantów NCBIR i NCN



Webinar odbędzie się 22 lipca o godzinie 10:00. W celu zapisania się prosimy wypełnić poniższy formularz, podane przez Państwa adresy mailowe posłużą nam do kontaktu oraz wysłania zaproszeń do platformy na której odbędzie się webinar.

Do zobaczenia!