Webinar BIOING – „Bezpieczna produkcja żywności w brażny mleczarskiej”.

16.10.2024 godzina 11:00.

Formularz zgłoszeniowy znajduje się na dole strony.

Zapraszamy na wyjątkowy webinar poświęcony diagnostyce mikrobiologicznej mleka i produktów mleczarskich, który odbędzie się 16 października o godzinie 11:00. Podczas wydarzenia omówimy kluczowe rozwiązania, które mogą usprawnić kontrolę jakości w Państwa zakładach. Szczególną uwagę poświęcimy metodom wykrywania bakterii psujących mleko oraz zastosowaniu probiotyków w produkcji.

W ramach uczestnictwa oferujemy 5% zniżki na pierwsze zamówienie naszych produktów oraz dostęp do profesjonalnej prezentacji szkoleniowej przygotowanej przez Doktora Łukasza Łopusiewicza, idealnej do wykorzystania w szkoleniach wewnętrznych. Zapraszamy do udziału!



Webinar odbędzie się 16 października o godzinie 11:00. W celu zapisania się prosimy wypełnić poniższy formularz, podane przez Państwa adresy mailowe posłużą nam do kontaktu oraz wysłania zaproszeń do platformy ClickMeeting, na której odbędzie się webinar.

Do zobaczenia!